i tjing raadplegen online en gratis

Je kunt hier de I Tjing online en gratis raadplegen. Als je het online-orakel gaat raadplegen, formuleer je eerst duidelijk de vraag die je op dat moment bezighoudt en waarvoor je de raad van het orakel vraagt. Stel de I Tjing een vraag. Laat deze zo duidelijk mogelijk zijn, dus geen of-of vraag. Je kunt de vraag maar één keer stellen aan de I Tjing. Is het antwoord niet duidelijk, dan zul je je vraag anders moeten formuleren.

I Tjing online gratis raadplegen

Wees niet te gemakzuchtig. Probeer je extra goed te concentreren omdat dit de eenvoudigste methode is. De andere twee analoge methodes duren langer waardoor je vanzelf met meer bewustzijn je vraag kan stellen.

I Tjing raadplegen zonder computer

Je kunt hier de ook analoog zonder computer I Tjing raadplegen. De andere twee analoge methodes duren langer waardoor je vanzelf met meer bewustzijn je vraag kan stellen. Lees de handleidingen:

Duizendbladstelen | I Tjing voor gevorderden

De duizendbladmethode houdt in dat u 49 duizendbladstelen in uw linkerhand vasthoudt. Met uw rechterhand pakt u een deel van die stelen.

3 methodes voor raadpleging I Tjing

De verschillende methodes voor raadpleging van de I Tjing (duizendbladstelen, munten, online) worden helder uitgelegd.

Handleiding en introductie voor beginners

Er zijn 64 verschillende situaties, die worden aangeduid met een hexagram. Dit is een symbool opgebouwd uit zes lijnen, hele of onderbroken lijnen.

I Tjing consult

Op Itjing.nl kun je direct de I Tjing online om raad vragen. Heb je hulp nodig dan kun je ook een consult aanvragen.

Scroll naar boven